bystrupduathlon.dk

bystrupduathlon.dk

De støtter mig

http://byman-sport.dk/shop/
http://www.jnmassage.dk/index.html

VM træning i Font Romeu

duathlonPosted by Søren Bystrup Jacobsen Mon, July 15, 2013 09:27:12

Det er ved at være på tide med en opdatering på, hvad jeg går og foretager mig igen. Efter VM i triathlon havde jeg en periode med mindre fokus på træning for at samle lidt energi til 2. halvdel af sæsonen. Efteråret er den vigtigste del, da det jo er her mit første må – nemlig VM er placeret.

Igen i år har jeg valgt at tage en tur til Font Romeu i ca. 1800 m højde hen over sommeren for at forberede mig til VM. Her er helt optimale forhold til træning og masser af bjerge, så jeg får trænet det inden VM. I år er jeg her det meste af tiden med duathlonverdensmesteren Joerie Vansteelant, hvilket giver rigtig gode muligheder for hård træning! Desuden har han en lejlighed i byen, hvor jeg bor noget af tiden hernede, så det er rigtig praktisk.

Jeg har været i Font Romeu i 8 dage nu og der er blevet trænet en masse - ca. 25 timer den første uge. Men jeg kan helt klart mærke at jeg ikke har tilpasset mig højden endnu. Det ses ved at pulsen er ekstremt forhøjet – for mit vedkommende med ca. 20 slag i forhold til derhjemme! Sidste år tog det 10-12 dage før kroppen kunne løbe og cykle i det normale tempo igen, så jeg håber også det sker de kommende dage!

I går havde jeg en rigtig led tur på 5:15 timer med Joerie over bl.a. andet Pailheres (se billedet) og Puymorens stigningen. Han er temmelig godt kørende på stigningerne, så jeg hang noget på de stejle stykker, men jeg håber at det bliver bedre de kommende uger.

Jeg regner med at skrive et par blogs hernede fra de kommende uger omkring træningen og hvad der ellers sker i vores simple træningsliv J

  • Comments(0)//www.bystrupduathlon.dk/#post75