bystrupduathlon.dk

bystrupduathlon.dk

De støtter mig

http://byman-sport.dk/shop/
http://www.jnmassage.dk/index.html

Powerman Belgien 2013

duathlonPosted by Søren Bystrup Jacobsen Tue, August 06, 2013 15:48:58

Søndag gik 2. halvdel af sæsonen i gang for mit vedkommende ved Powerman Belgien. Jeg ankom til Geel i Belgien sent torsdag direkte fra 3½ uges hård træningslejr i Font Romeu. Fredag blev brugt på godt 3½ times træning i stegende hede (årest varmeste dag i Belgien med temperaturer på 35 grader!). Lørdag tog jeg det lidt mere med ro, så jeg var klar til søndag, og jeg brugte det meste af dagen på at slappe af med min søster, Susanne og Jasper, som også boede på vores hotel.

Til selve løbet var jeg noget tung i det efter alt det udholdenhedstræning, jeg har lavet den sidste måned, så der var ikke rigtig overskud til at lave de vilde angreb eller løbe ”over evne” på 1. løb. Derfor var konceptet sådan set bare at køre et jævnt højt tempo hele konkurrencen igennem og så se, hvor langt det kunne bringe mig.

De første godt 10 km blev løbet kontrolleret og jævnt omkring 3:12-15/km, hvilket gav et tab på 1½ min. til den spanske hurtigløber og tidligere kortdistanceverdensmester Emilio Martin. På cyklen fortsatte jeg det konstante tempo, og efter 20 af de 60 km var jeg på 2. pladsen med kun Le Duey 40 sek foran. Desværre hang Martin på mig resten af cykelturen, og jeg har efter løbet fået at vide fra flere, at han lå meget tæt på, men sådan er det altid i Belgien! Det lykkedes mig at hente lidt mere på Le Duey, men på de sidste 10 km begyndte jeg at lide meget i varmen og var løbet tør for væske, så der tabte jeg lidt igen.

På 2. løb var jeg meget træt, det var meget varmt, og jeg tror, jeg led af en begyndende dehydrering. Jeg fik i hvert fald drukket en del mere end normalt! Jeg kunne hurtigt se, at jeg ikke kunne følge med hverken Le Duey eller Martin, så jeg valgte at løbe kontrolleret hjem til en sikker 3. plads.

Der bliver ikke tid til at hvile på laurbæerne. De næste 5 uger er de vigtigste og hårdeste inden VM, så der venter meget hårdt arbejde allerede fra i morgen!

  • Comments(0)//www.bystrupduathlon.dk/#post77