bystrupduathlon.dk

bystrupduathlon.dk

De støtter mig

http://byman-sport.dk/shop/
http://www.jnmassage.dk/index.html

Next stop: Malaysia

duathlonPosted by Søren Bystrup Jacobsen Fri, October 04, 2013 15:58:36
Sæsonen er ikke helt ovre for mit vedkommende, da jeg har valgt at køre den sidste afdeling af Powerman serien i Malaysia igen i år.
Siden sidst er træningen kommet godt igang igen. Ugen efter Zofingen blev brugt på at slappe af, da benene var godt brugte. Dvs. løbeturene blev erstattet med pandekager og cykelturene med kage smiley.

Jeg havde i det hele taget også brug for at få træning og sport lidt på afstand efter VM som jo ikke gik optimalt! I uge 2 efter VM ville jeg egentlig gerne igang igen, men benene var ikke på toppen. Ømheden kom hurtigt og jeg manglede power.

Først ca. to uger efter løbet kom jeg igang med den mere seriøse træning igen, men siden da har det kørt rigtig fint. Formen er selvfølgelig ikke på toppen efter 3-4 uger med meget lidt træning (nedtrapning og hvile bagefter VM), men til gengæld er motivationen høj og det er fedt at mærke at formen stille og roligt bliver bedre uge for uge.

Lige nu er der lidt over 3 uger til løbet i Malaysia d. 27/10 og planen er, at der skal trænes hårdt indtil en uge før, da der ikke bliver tid til den helt store nedtrapning. Jeg tror dog ikke det bliver noget problem med den hårde træning, da jeg virkelig nyder at træne i øjeblikket, og det virker også til at kroppen har det fint selv efter en lang sæson. Måske har det også noget at gøre med, at 18-20 timers træning føles som ingenting når jeg har trænet 25-26 timer/uge hele sommeren smiley

Jeg vender tilbage med en blog om, hvordan jeg træner til et løb ekstrem varme.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.