bystrupduathlon.dk

bystrupduathlon.dk

De støtter mig

http://byman-sport.dk/shop/
http://www.jnmassage.dk/index.html

En uge på Lanzarote

duathlonPosted by Søren Bystrup Jacobsen Tue, February 18, 2014 20:10:43

Sidste uge var jeg på en kort træningslejr på Lanzarote for at få lidt sol og en masse cykel-KM J Jeg var afsted med Susanne Svendsen, hendes kæreste Jasper og min lillesøster Kirstine. Det var en kanon uge med godt vejr, god (masser af) mad og både jeg og Susanne blev hele vejen bakket godt op af vores to coaches J

Hvad brugte jeg så tiden på – ja vel egentlig mest træning. De fleste dage følte jeg, at jeg ikke lavede andet end at være på landevejen, og jeg ELSKER sådan nogle dage.

Søndag: 13,2 km (50 min) morgenløb inkl. 7 km tempo @ 3:25/km. Var rimelig tung i benene efter rejsen, men det gik da jeg kom igang! 123 km cykling (4:10 timers) cykling med jævnt tempo på stigningerne. Superfed tur med stigningen ved Mirador del Rio og Tabayesco.

Mandag: 59 km rolig cykling (2:15) bl.a. over Tabayesco sammen med Susanne. 15,1 km rolig løb inkl. 5 stigningsløb (1 t)

Tirsdag: 18,2 km bakkeløb (1:12 t). Løb op ad en 1,6 km bakke 4 gange. På toppen var den ret stejl, så pulsen kom godt op til sidst! 60 km rolig cykling (2:04 t)

Onsdag: 146 km cykling (4:59 t) med 4X8 min i bunden af Tabayesco. Der var godt skud i benene på intervallerne ;-) Resten af turen kørte jeg jævnt på stigningerne. 10 km roligt løb (43 min) med Rob Woestenborghs (både kort og langdistanceverdensmester i du) om aftenen, hvor vi undervejs tilfældigvis stødte på Andy Sutz (tidligere du-verdensmester)!?

Torsdag: 26,7 km (1:44 t) udholdenhedsløb på en kuperet runde i lavamarkerne ved Costa Teguise. 60 km rolig cykling (2:04 t)

Fredag: 164 km cykling (5:19 t) med Rob og Andy. Vi kørte jævnt tempo på stigningerne. Ganske hyggeligt med lidt selskab og nogle røverhistorier på turen. Løb 13 km (49 min) jævnt tempo om aftenen.

Lørdagen før og efter dette var hviledage, da vi rejste hele dagen.

I alt 27:15 timer på de 6 dage=611 km cykling og 97 km løb

En masse timer, men det er jo også grundtræning. Jeg skal lige rose mig selv for, at jeg har været god til at holde intensiteten nede, så heldigvis er jeg ikke alt for træt, og allerede søndag fik jeg 5 timers træning inkl. en god gang cykling med 1900 tri. Den kommende uge står der primært en masse løb på programmet som afslutning på min grundtræning. Lørdag kører jeg indendørs duathlon i Fitness DK i Parken som en del af promoveringen af Powerman Danmark - måske nogle af jer er klar på en udfordring :-)

Restitution ved pool'en med Susanne :-)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by stig Wed, February 19, 2014 23:36:25

fantastisk flot træning :-) Lyder som om du har hovedet med.